BRUNO FOODCORNER BRUGGE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 19 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Bruno Foodcorner Brugge. Meer weten? Ontdek meer

24 apr 2024 om 6:42 super lekker alleen vind ik het jammer dat je geen majonaise op je belegd broodje krijgt
10 mrt 2024 om 15:57 Prima services, alternatief aangeboden wegens stockbreuk
9 nov 2023 om 13:50 Super lekkere dik belegde,krokante broodjes(grote baguettes)
21 sep 2023 om 15:52 Bestelling nog niet ondvangen
6 aug 2023 om 19:26 Dostawa trwała trochę długo ale najgorsze jest to, że jedzenie przyjechało nie za ciepłe a tak to smak ok.
24 mei 2023 om 6:57 Bestelling nooit gekregen, werden gebeld om te melden dat de pizza oven uit lag. Nog nooit meegemaakt in andere Bruno's. Vanaf nu enkel nog Bruno's in Limburg!
30 jan 2023 om 1:33 Lekkere pizza maar jammer genoeg ligt het zwaar op mijn maag. +2u moeten wachten.
16 jan 2023 om 3:41 Super food.Super service,10/10.
2 dec 2022 om 14:52 Mooi en verzorgt gemaakt
16 nov 2022 om 7:20 Lekkere, grote pizza
5 sep 2022 om 21:02 Teveel eten op de pizza, zoals de Italianen zeggen troppo , hier kom ik niet meer, ik blijf bij de Italianen in Brugge, dure troep
28 aug 2022 om 19:09 Ruim belegd broodje en ook de vraag om een andere saus op het broodje was geen probleem. Soep portie was ruim voldoende met een stukje stokbrood erbij inbegrepen